Menu
GrassSupport

Wie zijn wij?

GrassSupport levert materialen en hulpmiddelen voor de aanleg van kunstgras. Wij leggen zelf geen kunstgras aan, maar helpen onze klanten beter, sneller en veiliger kunstgras aan te leggen.

GrassSupport legt de basis voor kunstgras

GrassSupport is een vaktechnisch aanspreekpunt, mede door de opgedane kennis en jarenlange ervaring in de branche. Advisering en begeleiding vormen dan ook de toegevoegde waarde van het bedrijf. GrassSupport spreekt ‘de taal’ van de doelgroepen: fabrikanten, groothandels en installateurs van kunstgras.

Contact

Maak kennis met het team van GrassSupport.

GrassSupport heeft op basis van signalen uit de markt een nieuwe lijn shockpads ontwikkeld voor de nationale en internationale kunstgrasmarkt. De GRS shockpad wordt in verschillende diktes geproduceerd, afgestemd op de toepassing en klantvraag. GrassSupport is opgericht door Theo van Orsouw, die zijn sporen heeft verdiend in de wereld van kunstgras. Hij en Robbe Koopmans vormen samen het gezicht van GrassSupport.

Theo van Orsouw

Algemeen manager

Robbe Koopmans

Algemeen directeur

Anne van Tol

Marketing / Communicatie

Michael den Otter

Magazijn specialist

Mieke van Orsouw

Personeelszaken

Finn Stout

Magezijn medewerker

Daan Rutten

Verkoop manager

Ontdek de beste tools voor het mooiste resultaat

De GRS UltraFix

De GRS UltraFix lijm is een snel uithardende polyurethaanschuimlijm die met een pistool of met een rietje kan worden aangebracht. De Kunstgraslijm plakt op vrijwel alle schone oppervlakken en kan zowel in natte als droge omstandigheden worden gebruikt.

Vraag hier je gratis sample aan

Wij helpen onze klanten efficiënter te werken

Omdat GrassSupport zelf geen kunstgras verkoopt en aanlegt, kan het bedrijf fungeren als onafhankelijk adviseur. GrassSupport ondersteunt kunstgrasbedrijven en helpt installateurs en aanlegbedrijven bij de realisatie van hun projecten.

Lees meer

Bekijk nu onze GRS Shockpad in 3D

De GRS shockpad is een ultralichte en zeer handzame plaat in de vorm van een puzzelstuk. Daarmee verlichten we het aanlegwerk: geen gesleep meer met grote, zware platen. Een installateur kan zelfs in zijn eentje snel en makkelijk de valbeschermingsplaten van GrassSupport plaatsen.

Bekijken
Ervaring
Betrouwbaar
Service
Garantie
Zekerheid
Goed advies