Menu
GrassSupport

Training

De GRS Kunstgras Training is een uitbreiding van onze gratis Support service. Tijdens deze workshop leiden we je door ons uitgebreide assortiment producten die bijdragen aan een probleemloze installatie. Daarnaast bieden we je nieuwe inzichten en handige tips & tricks. Interesse in deze gratis training? Schrijf je hieronder in:

Ontdek de beste tools voor het mooiste resultaat

De GRS UltraFix

De GRS UltraFix lijm is een snel uithardende polyurethaanschuimlijm die met een pistool of met een rietje kan worden aangebracht. De Kunstgraslijm plakt op vrijwel alle schone oppervlakken en kan zowel in natte als droge omstandigheden worden gebruikt.

Vraag hier je gratis sample aan

Wij helpen onze klanten efficiënter te werken

Omdat GrassSupport zelf geen kunstgras verkoopt en aanlegt, kan het bedrijf fungeren als onafhankelijk adviseur. GrassSupport ondersteunt kunstgrasbedrijven en helpt installateurs en aanlegbedrijven bij de realisatie van hun projecten.

Lees meer

Bekijk nu onze GRS Shockpad in 3D

De GRS shockpad is een ultralichte en zeer handzame plaat in de vorm van een puzzelstuk. Daarmee verlichten we het aanlegwerk: geen gesleep meer met grote, zware platen. Een installateur kan zelfs in zijn eentje snel en makkelijk de valbeschermingsplaten van GrassSupport plaatsen.

Bekijken
Ervaring
Betrouwbaar
Service
Garantie
Zekerheid
Goed advies